Na overleg binnen het MIR-Methode team hebben we helaas besloten om per 16 juni 2018 het centrum te sluiten. We hebben de afgelopen periode geƫvalueerd en daaruit zijn een aantal zaken naar voren gekomen. Het centrum beperkt ons teveel in het kunnen uitdragen van de MIR-Methode, omdat iemand in het centrum aanwezig moet zijn. Ondanks de gastvrouwen en -heren die ons hielpen, blijken we het niet voor elkaar te krijgen om altijd iemand aanwezig te hebben.

Daarnaast is het Be the MIRror-centrum in Apeldoorn voor veel MIRrors te ver weg en is de inspanning om er naartoe te reizen vaak een te grote opgave. Net zoals onze Be-the-MIRror website zien we graag dat iedereen overal op de wereld gemakkelijk toegang kan krijgen tot alles wat met de MIR-Methode te maken heeft. Mireille gaat daarom terug naar het kantoor in Loenen, vanwaar ze webinars zal geven en video’s zal opnemen. Daarnaast zal ze lezingen door Nederland en Vlaanderen blijven verzorgen.

Mireille is dankbaar voor deze periode. Ze heeft er veel van geleerd en heeft veel bewondering en respect gekregen voor ondernemers die dag en nacht werken voor hun winkel, wat in deze tijd van online-mogelijkheden pittig is.

P.S. De Masterclasses zullen nog tot 1 december 2018 in het Be the MIRror-centrum in Apeldoorn plaatsvinden.