Heb je mee gedaan aan een live MIR-Methode op Maat speciaal voor Be the MIRror-leden? Dan kun je hieronder je reactie achterlaten. Ik vind het erg interessant om te lezen of je er iets bij voelde en of je misschien inzichten hebt gekregen.

De zinnen die in vorige live webinars door mij zijn uitgetest, waren:

25 juni 2021

9 juli 2021

23 juli 2021

 

1.Missie verduidelijken over Nederland
2.Missie verduidelijken over België
3.Missie Verduidelijken over Atlantisch
4.missie verduidelijken over een gebied in China
5.Missie verduidelijken over Vietnam
6.Missie verduidelijken over Japan
7.Missie verduidelijken over Laos
8.Missie Verduidelijken over Zuid Korea
9.Missie verduidelijken over Cambodja
10.Missie verduidelijken over Indonesië
11.Missie verduidelijken over Maleisië
12.Missie verduidelijken over Lemurië

Dit zijn de MIR op maat,Missie verduidelijken over een gebied in China,
Missie verduidelijken over Vietnam
Missie verduidelijken over Japan

Missie verduidelijken over Laos,Over Zuid Korea,overCambodja

Missie verduidelijken over Indonesië,over Maleisië ,over Lemurië

Missie verduidelijken over België,over Atlanthis

 

MIR-Methode op Maat van 6 augustus 2021
(S.E.G.) Onder controle gehouden willen worden, loslaten.
Missie verduidelijken over Nederland.
(echt ‘over’, niet ‘van’!)

Dankjewel Ingrid Vandenberghe en Wietske Wolters, voor het sturen van alle extra stappen in een overzicht.

 


Reacties

MIR-Methode op Maat, speciaal voor Be the MIRror-leden — 57 reacties

 1. Hallo allen,
  mijn gevoel met betrekking tot de MIR-op-Maat via YT op vrijdag 28 oktober jl, was dat met name de prachtige bos rozen het item waren bij de tweede stap.
  Bij mij kwam binnen dat het om de Liefde gaat, het openen van je hart, de verhoging van je eigen Trillingsfrequentie, waardoor er dus daadwerkelijk ”gaten in de matrix” worden gemaakt.
  Maw: door het verhogen van onze eigen trillingsfrequentie en het leven vanuit je liefdevolle en compassievolle hart, creëren we een bewustzijnsveld van hoge trilling, waardoor de matrix steeds verder afbrokkelt en niet meer in stand kan worden gehouden.
  🌹💞🌹💖🌹💞🌹
  PS: ik heb dit ook geplaatst op de FB-groep voor BetheMIRror-leden

 2. Op 28 okt. 2022 hebben we 2 zinnen mogen aaien. Missie verduidelijken over het universum en over gaten maken in de matrix. Over de betekenis hiervan kreeg ik het volgende te horen:
  De missie van Lichtwerkers IS het gaten maken in de matrix rond de Aarde.
  Deze matrix is het patroon van overleven waarin jullie al eeuwen vastzitten, zodat jullie weer allemaal contact kunnen maken met het universum. Met alle wezens van Licht in het universum. Jullie komen zelf ook daar vandaan. Het zal jullie dus heel goed doen om weer contact te kunnen maken met het al. Jullie zullen dan weer in eenheid kunnen denken en in onvoorwaardelijke liefde en licht je weg kunnen gaan.
  Iedereen zal dit dan kunnen, alle mensen, maar Lichtwerkers doen dit als eersten. Zij gaan als eersten contact zoeken en daardoor gaten maken in de matrix.

  Hartelijk dank Mireille!

  • Dankjewel voor je aanvulling, Janine. Hoe bijzonder dat verschillende van jullie boodschappers dezelfde ingevingen krijgen!
   Groetjes, Mireille

 3. Lieve mireille dank je wel voor weer een prachtige mir op maat…deze voelde heerlijk…een prikkeling op mijn hoofd, een zachte warme deken en een zuil van licht is wat ik voelde…
  Heel veel liefs

 4. Hi, Dat was even heerlijk! Dank je wel! Moeilijke boodschappen duren altijd even voor ze landen, en aarden doet ook goed. Ik ben natuurlijk nog niet zo lang hier (op de bethemirror site) en had de EHBO wel doorgenomen, maar die was nog niet genoeg geïntegreerd. Nu wel natuurlijk. Nou, ik ben eindelijk weer door een lastig stuk heen en het leek nog wel zo erg allemaal. Heel veel liefdevolle warmte terug van mij.

 5. Beste Mireille,
  De uitzending op vrijdag 16 september heb ik later op de avond bekeken. Ik was vergeten om om 8 uur te kijken. In de nacht werd ik wakker en zag en voelde een diepgaande innerlijke vrede die zo rustgevend was dat ik volledig kon ontspannen. Ook zich steeds herhalende gedachten die ik de laatste maand weer had nadat dat jaren was weggeweest, verdween in deze diepe vrede. Vanochtend werd ik wakker met weer hetzelfde beeld en gevoel alleen de intensiteit was anders, meer als een herinnering hoe het is.
  Dit wilde ik je graag vertellen. Dank je en veel liefs

  • Beste Jos,
   Wat klinkt dat heerlijk! Zou je een voorproefje hebben gekregen van wat er aan zit te komen?
   Zou fantastisch zijn! Voor iedereen!
   Dankjewel voor het vertellen!
   Groetjes, Mireille

 6. Lieve Mireille,
  Zowel na “missie verduidelijken over de zon, als missie verduidelijken over de sterren van het sterrenbeeld schorpioen” ging ik geeuwen, dus los laten op onbewust niveau. Later heb ik gevraagd wat ik nou eigenlijk aan het doen was, ik ben namelijk héél nieuwsgierig en ik kreeg het volgende antwoord:

  Missie verklaren over de zon, daarmee activeren jullie je verbinding met het Licht. De zon is voor jullie op aarde de bron van het licht, zij staat hier symbool voor. Als jullie je eigen verbinding met het Licht herstellen in jullie bewustzijn komt er méér licht binnen. Dat is positief voor alle cellen en alle gedachten, voor alles. Donkerte verdwijnt, lost op. 

  Het sterrenbeeld schorpioen staat symbool voor alles wat met water en materie te maken heeft. Water zijn de gevoelens en materie is wat gevoelens teweeg brengt, maar als water niet stroomt kan het een bron van ellende worden. Als jullie gevoelens en emoties niet stromen komt daar in de materie een reactie uit voort. Dit kan zijn op velerlei niveau, zowel psychisch als lichamelijk. Deze stil gezette energie moet/mag weer op gang komen om zo de balans weer te herstellen. 
  Een schorpioen leeft al heel lang op de aarde. Hij kan heel fel reageren als hij bedreigt wordt, er straalt dus een grote kracht uit hem. 
  Het is jullie missie als eersten deze krachten te gaan gebruiken, ze los te laten op de zware energie die jullie nog met je mee dragen. 
  Het sterrenbeeld schorpioen draagt deze versterking en straalt dit naar de aarde in energie. Zoals je weet komt het sterrenbeeld schorpioen nu steeds meer in beeld. Dus jullie komen onder invloed hiervan, van deze energie. Dit kun je dus gaan gebruiken om nog de laatste restjes op te gaan ruimen. 
  Ga naar binnen met je aandacht in je lichaam en voel of daar nog zware energie zit, laat varen die emoties die dat oproept. Je aandacht richt je dus eerst op liefde en licht van de zon en dan in liefde en licht laat je deze emoties gaan, voel ze. Ze kunnen je niet meer naar beneden trekken als je dat doet terwijl je aan de zon en het licht denkt. Je geeft ze geen voeding meer. 
  Zware energie voed zich met zware gedachten, maar die heb je niet als je aan het licht denkt terwijl je ze voelt. Zo laat je deze energie vrij, het lost op en valt je niet meer lastig. Maar blijf aan die zon denken, doe het allemaal vanuit licht en liefde voor jezelf en het collectief. Hoe meer mensen hun eigen zware energie, zoals verdriet, angst en boosheid gewoon op deze manier ervaren hoe hoger de trilling op aarde wordt.  

  (Is het de bedoeling dat ik dit weer aan Mireille vertel?)
  Ja dat mag en laat maar aan haar over of ze het ook wil plaatsen op de site. 
  Zeg er maar bij dat het informatie is van de Akasha Kronieken, dan begrijpen velen het wel en zo niet, dan zoeken ze het wel op.  

  Lieve groet, Janine

  • Beste Janine,
   Wat een prachtige berichtgeving weer! Dit geeft verduidelijking van wat we afgelopen vrijdag 16 september 2022 in het MIR-Methode op Maat webinar hebben gedaan. Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 7. Dag Mireille,
  Je vroeg naar reacties bij het sterenbeeld Schorpioen. Ik voelde een ontzettend lichte, krachtige, vrouwelijke en vooral blijde, positieve energie, die ons gestuurd wordt daarvandaan.

  Omdat ik toch wel benieuwd was naar welke sterren in dit sterrenbeeld er in het bijzonder hier misschien een rol in spelen, ben ik ze allemaal even na gaan lopen met de spiertest en vooral Antares, de grootste ster van de constellatie Schorpioen, voelde heel sterk. Wat ik wel grappig vond om te lezen op Wikipedia: “De naam ‘Antares’ is eigenlijk ‘Ant-Ares’, de tegenhanger van Ares (Mars), op wie hij door zijn oranje-rode kleur lijkt.”
  De planeet Mars gaat momenteel in ‘retrograde’, en blijft dat extra lang: tot maart volgend jaar. Dat geeft een pittige, vurige astrologische energie voor onze aarde en voor ons individueel. (Mars was de Romeinse god van de oorlog.)
  Wie weet is het de ster Antares die ons de komende spannende periode bij zal staan. Zij gaat de vurige energie van Mars in balans houden en wie weet laat zij ons dat via deze weg laat weten!
  Veel liefs,
  Nathalie

  • Beste Nathalie,
   Wat bijzonder! Ik denk dat er veel klopt van wat je schrijft. Zo’n balancerende energie kunnen we goed gebruiken! Dat hebben we toch maar weer mooi gedaan als groep! ♥
   Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 8. Lieve Mireille, nadat ik mij één voelde worden met het universum (tijdens het aaien op 2 sept. 2022) heb ik ook nog eens navraag gedaan bij mijn hogere zelf. In het kort kwam het erop neer dat de hersenstam een orgaan is dat energie oppikt uit de ruimte en dit doorgeeft aan al de organen en cellen in het lichaam. Het laat ons functioneren zoals het behoort. Het vervoert de brandstof van waaruit wij leven. Deze brandstof bestaat uit liefdevolle licht energie vanuit de kosmos.
  Het melkwegstelsel heeft veel invloed op de aarde, de aarde is er deel van en alles reageert op elkaar. Alle planeten en sterren in het melkwegstelsel communiceren met elkaar en vormen zo een éénheid. Als de aarde haar trilling gaat verhogen, waar ze al aardig in is geslaagd, zal de trilling van heel het melkwegstelsel omhoog gaan. Ook onze hersenstam zal dan meer licht gaan opvangen en meer licht door kunnen sturen naar al de cellen. DNA gaat zich dan weer ontplooien. Alle vroegere functies van de mens komen weer terug. Door zelf liefdevol en dankbare gedachten te hebben stimuleer je dit proces ook nog eens. Veel zielen zijn met dit verlangen naar de aarde gekomen en Mireille is daar één van (net als ikzelf).

  Het melkwegstelsel maakt weer deel uit van de hele kosmos. Werkelijk alles zit aan elkaar vast en is één geheel. Alles is één en als er iets veranderd, veranderd alles. Dus de hele kosmos gaat in trilling omhoog als de aarde dit doet, als de mensen dit doen, vandaar ook dat we zeggen dat er niet één verlicht wordt, maar de hele mensheid. Dit proces is zo omdat alles in dit proces van elkaar afhankelijk is. Niets staat op zichzelf, maar alles is wel uniek als je inzoemt.
  Je krijgt als het ware een kettingreactie op alle terreinen, gebieden, wezens en noem maar op, omdat de aarde mee gaat doen. Op dit moment zit ze nog in isolatie, om te voorkomen dat ze alle planeten met zich mee zou trekken na de val van Atlantis. Zoals je weet is daar de scheiding ontstaan tussen het goddelijke en de mensheid onder invloed van wezens van het onlicht ofwel gevallen engelen die de prachtige taak (en moeilijke taak) op zich hebben genomen om het goddelijke te versterken in alle wezens. Alleen zo kan ieder ervaren hoe nodig het licht en de liefde is wil alles kunnen bloeien en functioneren naar zijn/haar missie.
  PS. Ik denk niet dat deze reactie geschikt is voor op de site, maar laat dat graag aan Mireille over. Ik wist niet goed hoe ik haar anders deze boodschap kon doorgeven. Lieve groet en dankbaar voor je ondersteuning met deze mir methode!! Janine

  • Beste Janine,
   Ik vind je reactie erg interessant en geeft volgens mij weer iets moois om over na te denken. Ik geloof er ook stellig in dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat als één iemand zich bevrijdt of groeit, dat dat een positief effect heeft op anderen. En als je dan bedenkt hoeveel mensen zich bezig houden met bewust wording en zichzelf beter leren kennen, hun oude pijnen loslatend, denk ik dat we erg op de goede weg zijn. Dankjewel voor je boeiende spirituele invalshoek! Ik blijf rustig doorgaan met inzoemen op die hersenstam. Veel te interessant!
   Groetjes en dank!
   Mireille

 9. Hoi Mireille,

  Zo leuk je weer te zien en horen. Half negen ging goed (veel gapen tijdens de mir opzeggen 😉 om acht uur had ik helaas geen geluid. Zojuist terug beluisterd. Is deze MOM nu ook voor mij geschikt denk je?
  Nog een vraagje: heb ‘overgewicht loslaten’ eerder gevolgd, met weinig resultaat helaas .. is het zinvol om deze opnieuw te doen? Groetjes

  • Beste Rion,
   Ja, je kunt het gerust nog meedoen. Jouw aanwezigheid heeft ook mee geholpen! Vervelend dat je geen geluid had! Fijn dat het daarna wel lukte.
   Ja, als je het zou willen doen, is het inderdaad goed om die cursus opnieuw te doen. Als het goed is, werkt alles nog en kun je gewoon om de week op de videolink klikken die je de vorige keer hebt ontvangen. Veel geluk!
   Groetjes! Mireille

 10. Lieve Mireille,dank je wel weer voor het heerlijke samen zijn en de mooie missies die je aan ons hebt doorgegeven. Bij missie verduidelucken over mijn hersenstam kreeg ik kippenvel op mijn achterhoofd.
  Bij melkwegstelsel voelde ik een energie tegen mijn kruin en bij universum veel liefde in mijn hart
  Ik vond deze heel erg fijn en natuurlijk ook superleuk om jou blije gezicht weer te zien…

  • Beste Anita,
   Wat fijn dat het je zo goed deed! Zo boeiend dat je het letterlijk in je lichaam kunt voelen!
   Groetjes, Mireille

 11. Op missie verduidelijken over ’t universum aaien (2 sept.)kwam een reactie van hevig huilen. In mijn hart voelde ik het universum deel van mij of ik deel van universum worden, het kwam samen.

  • Beste Janine,
   Wat een prachtig gevoel moet dat zijn geweest!
   Ik ga vrolijk door met de webinars, dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 12. Hoi Mireille
  Blij maak je me nog steeds door je enthousiaste projecten. Vandaag Zwitserland en het universum, ik werd ongelooflijk moe na universum. Zwitserland heeft me al eerder met Cern verbaasd dus daar kwam nu niet zoveel bij los.
  Wat ik je hoorde vertellen over project stoppen met roken, deze heb ik twee keer bij je gedaan zonder het gewenste effect,maar wel veel verdriet weg gehuild. Bij http://www.ikstopwel.nl is het me in 1 maand gelukt en wel online. Ik heb mijn 50 jaar roken vol gemaakt en deze hele lieve man heeft zo’n strak programma wat helemaal de goede snaar raakte bij mij waardoor ik niet meer rook. Ik raad je aan contact met hem op te nemen voor tips en trucs. Hij helpt met zijn methode al 15 jaar lang elke dag mensen van het roken af. Ik ben nu 8 maanden een niet-roker. Ik stuur dit omdat ik denk te weten dat Marcel Borst en jij iets krachtigs kunnen doen. Groet Els

  • Beste Els,
   Wat een geweldig nieuws! Ik ga gewoon met jou mee reclame maken voor dit ongetwijfeld prachtige stoppen-met-roken traject. Hoe meer wegen, hoe meer mensen het zal lukken.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 13. Lieve Mireille, Ik ben op vakantie in Spanje en heb vandaag 10 juni 2022 gezwommen in de Middellandse zee. De mooie blauwe zee als er maar eens minder in geloosd (riool) zou worden. Ook vandaag werd er weer volop geloosd waar ik mij erg kwaad en zorgen over maak zo ook vandaag. Ik besloot ondanks dat ik in Spanje ben toch de MIR op maat bij te wonen en wat schetst mijn verbazing een extra stap gaat over de Middellandse zee. Is dit toeval of niet.
  Lieve groetjes, Marjo

 14. 10/06/2022
  Beste Mireille,
  Ik wist al voor je het uitsprak dat het over de Middellandse Zee ging (dat heb ik al een aantal keren gehad dat ik het vooraf wist).
  Toen ‘geborgenheid’ erbij kwam zag ik onmiddellijk het beeld van een baarmoeder waar het kindje zich heel geborgen in voelt. Beide thema’s voelen voor mij op die manier aan elkaar gelinkt, maar wat het precies voor de wereldvrede betekent weet ik (nog) niet.
  groetjes, Birgitta

 15. 10-6-2022
  Bij missie verduidelijken over de Middelandsezee gebeurde er niet veel. Moest wel denken aan Corsica. Volgens mij heeft daar in de tijd van Atlantisch iets plaats gevonden.
  Bij het aaien van geborgenheid aanvullen kwam héél, héél langzaam het gevoel van dankbaar verdriet aanglijden en moest ik daarna huilen en boeren.
  Lieve groetjes, Janine

 16. 10 junii ik kreeg een enorme niesbui tijdens het doen van de 9 stappen. Was over toen we klaar waren. Komt dit vaker voor?

 17. (over de MIR op Maat van 27 mei 2022.)
  De reacties bij de twee geteste zinnen konden niet verder uiteen lopen!
  Bij Missie … de Aarde stroomden Liefde, Ontroering en kwamen er direct fijne tranen.
  Vlak daarop bij Missie … Taiwan een wanhopig, ‘desolaat’ en chaos gevoel. Het woord “Kapot” kwam in me op.
  Liefs,

 18. Beste Mireille, ik voelde tijdens het aaien van Taiwan een druk op mijn maagstreek en blokkade op mijn keel. En bij nogorno karabach een zucht.

  Verder gebruik ik na afgelopen webinar dagelijks Keltisch zeezout en niet alleen is mijn hoofdpijn nagenoeg weg. Ook voel ik minder spanning op mijn nieren en beiden had ik echt al jaren last van. Echt heel dankbaar!

  • Beste Marieke,
   Wat een mooie resultaten! Ja, misschien moesten je nieren wel te hard werken om al dat zout weer her-op te nemen.
   Heel blij voor je!
   En dankjewel voor je beschrijving wat je voelde bij het aaien van de landen. Ik vermoed dat we als groep echt bijdragen aan wat er zich daar ook mag afspelen.
   Groetjes! Mireille

 19. Bij de webinar van vanavond, 29 april, moest ik werkelijk heel erg gapen. Ik gaap altijd wel bij het meedoen aan Mirmethode op maat, maar deze keer was het uitzonderlijk. De tranen biggelden over mijn wangen.
  Het is mij niet duideljk waarom, geen speciaal land wekte dit op. Alle 3 de landen hadden ongeveer hetzelfde effect.
  Overigens iedere keer weer een liefdevolle oefening. Dank je Mireille!!

  • Beste Simone,
   Het blijft bijzonder, hè! Ik verwacht dat we het op een dag kunnen terug zien hoe hard we hebben mee geholpen aan al die positieve veranderingen!
   Groetjes, Mireille

 20. 17-4-22
  de vorige keer reageerde ik erg emotioneel op “Westelijke Jordaanoever”. nu kwam er een rust over me heen. Het wordt toch de állerhoogste tijd dat hier eindelijk eens vrede komt!
  Van Taiwan heb ik het idee, dat China er alles aan zal doen om dit gebied terug te winnen.

  Direct na het Webinar, kreeg ik ontzettende pijn in mijn linker kaak. Ik dacht écht een acute zenuwontsteking te krijgen. Na een minuut of 10 zakte het af en kwam ook niet meer terug. Héél apart.
  En wat fijn dat ik niet meer zuinig met (zee)zout hoef te zijn. Vanmorgen wat extra op mijn paaseitje gedaan😊

  • Beste Loes,
   Er speelt rondom Taiwan ook iets anders waar ik niet de vinger op kan leggen. We gaan het uiteindelijk allemaal zien. Pijn in de kaak kan ook duiden op PTSS. Zie daarover de video over de maagmeridiaan.
   Geniet van het zeezout! En observeer goed bij jezelf wat het met je doet!
   Groetjes, Mireille

   • hallo Mireille, wat het tot nu toe met me doet. het eerste wat opviel was dat ik minder vaak moest plassen. mijn eerste reactie was: oh jé mijn nieren. maar wat me daarna opviel: als ik mijn kleren uittrok, sneeuwde het altijd. mijn huid was zó droog. hoeveel ik ook dronk (en das best veel) en wat ik ook smeerde, het bleef sneeuwen. mijn lakens moest ik elke dag uitkloppen. en nu…een perzikenhuidje. en dat binnen een week!!
    met 1 glas water met zeezout per dag.
    duzz…lieve mensen.als je nog twijfelt..doen!!
    dank voor je (geniale) advies lieve Mireille
    groetjes, Loes J.

    • Beste Loes,
     Wat een geweldige verbetering! Ja, aan de droogte van je huid kun je prima zien dat je vocht tekort hebt in je lichaam en dat kan komen door zout tekort. Dankjewel dat je je hebt willen verdiepen in het werk van Dr. Batmanghelidj en het in de praktijk hebt gebracht!
     Genieten maar van je mooie huid!
     Groetjes, Mireille

 21. Bij Taiwan kreeg ik de ingeving dat het om biolabs gaat.
  In de Oekraïne zijn er zeer veel kapot gebombardeerd door Poetin. China gaat hetzelfde doen in Taiwan.

  • Beste Gerda,
   Ja, nu je het zegt. Daar heb ik ook over gehoord!
   We gaan snel naar een fijnere wereld!
   Groetjes, Mireille

 22. Hoi mireille,
  Bij taiwan voelde ik kippenvel, bij westelijke jordaanoever een soort wervelwing en bij het doen van de stappen voelde ik een fijne energie in mijn keelgebied.
  Dank je wel weer!
  Liefs anita

 23. 8-04-2022 Lieve Mireille en team, eigenlijk wil ik laten weten welke effecten ik merk n.a.v. de “gewone” MIR methode samen doen van afgelopen 1 april. Hartstikke interessant wat je vertelde over water drinken en uitdroging symptomen, daar herkende ik er een heleboel van terwijl ik altijd water drink. Zo had ik hooikoortsklachten waar ik medicijnen voor slikte maar daar voel ik mij vaak moe en futloos van. In mijn beleving heeft het aaien van “Water” veel gedaan, ik ben daarna bewuster water gaan drinken, dus 2 glazen water bij het opstaan, 2 voor de maaltijd etc. om zo aan mijn 2.5 liter water per dag te komen. De medicijnen voor hooikoorts heb ik laten staan en ik heb nauwelijks klachten (al waren er met al die regen weinig pollen in de lucht, benieuwd hoe het is als het zonniger wordt). Het water smaakt anders alsof ik bronwater drink zonder prik, lastig te omschrijven. Ik moest altijd al veel plassen maar nu plas ik minder vaak en grotere hoeveelheden. Over het algemeen voel ik mij energieker en ik heb ik heel erg de drive om op te ruimen…………in mijn beleving zowel letterlijk als figuurlijk, in huis en in mijn lijf. Ik moet de laatste dagen ook vaker ont-lasten om het netjes te zeggen maar de consistentie is normaal stevig. Verder slaap ik nu ’s nachts door daar waar ik voorheen 1 a 2 keer per nacht wakker werd om te plassen. En ik heb veel minder last van mijn spieren. Voor mijn gevoel gebeurt er veel in mijn lijf en qua mindset en ik ben er heel blij mee vandaar dat ik het wilde delen. Fijn weekend en tot de volgende keer. Lieve groet, Gabrielle

  • Beste Gabrielle,
   Wat superfijn om te lezen allemaal! Ik ben heel blij dat het behandelen van ‘Water’ je zoveel goed heeft gedaan!
   Groetjes, Mireille

 24. 1 april 2022
  Bij de zin missie verduidelijken over Thaiwan geen reactie. Missie verduidelijken over de Westelijke Jordaan oever voelde ik verdriet opkomen en heb ik even aardig zitten snikken met schokken van maagstreek. Waarschijnlijk zit daar veel verdriet vast wat graag vrij wil stromen, misschien wel op deze manier.

 25. 18maart 2022
  ik zet de datum er even bij, want heb geen idee waar de reacties van 2022 zijn. kan ze nergens vinden.
  ik reageerde nogal heftig op dit webinar. huilen en geeuwen. en dat gelijktijdig (moet je eens proberen;-)
  nog steeds als ik de 9 stappen doe, tranen met tuiten. vooral bij “Australië ”
  ik ben de laatste tijd trouwens helemaal een huilebalk. en ik was toch wel een redelijk blij ei. ik begrijp nu hoe dat komt. inderdaad ook allemaal ouwe zooi die langs komt en waarvan ik me afvraag “wat moet ik daar nu weer mee?” de meest idiote dromen.
  het is me allemaal duidelijk nu. en ik ga gewoon afwachten tot het overgaat 🙂
  ik vind het een razend spannende tijd en zó blij dat ik deze hele transitie mee mag maken.
  veel licht en liefde voor iedereen.
  Loes J.

 26. Wat leuk dat je het zo over de Schumann Resonantie gaat hebben Mireille, Twee weken geleden deed ik de Schumann cursus bij Anton Teuben en volg nu (bijna) dagelijks de Energy Update omdat er inderdaad heel veel gebeurt, met name in de atmosfeer! De buitenaardsen zijn ongelooflijk actief om ons door dit tumult heen te begeleiden. Bij de MIR op Maat voelde ik heel sterk dat mijn zonnevlecht werd geactiveerd!.
  Op 1 en 2 april komen we met honderden mensen bij elkaar in Winsum (info zie: Anton Teuben’s website) om ‘De Bevrijding’ te vieren, we zijn er bijna. Super om te zien hoe alle positieve initiatieven bij elkaar komen.

  Hartelijke groet, Ans Mansveld

  • Beste Ans,
   Ja, en hoe toevallig dat ik op 2 april er ook bij ben!
   Het is prachtig wat er allemaal gebeurt en heerlijk om te weten dat we beslist niet alleen hierin staan!
   Groetjes, Mireille

 27. 18-03-2022 vanaf aanvang van mir methode op maat van vandaag gapen, tranende ogen, snotteren…….je had nog niets gezegd en het begon al. Hoe kan dat ? missie verduidelijken over atmosfeer, zo op mijn lijf geschreven. Misschien omdat ik al tijden mee doe met de Energy Updates van Anton Teuben van de Schumann resonantie?

  • Beste Aleida,
   Ik vermoed dat jouw onderbewuste al afstemde op de energie van het webinar en al aan de slag ging. Heeft het je goed gedaan?
   Groetjes, Mireille

 28. Ik moest deze keer heel veel geeuwen vooral bij de atmosfeer en bij de 9 stappen na afloop. Ik zie uit naar een zuivere lucht en atmosfeer!

 29. Beste Mireille,
  Ik heb meegedaan met de webinar van 18 februari, Mir-methode op maat. Ik voelde beide keren een drukkend gevoel in mijn buik en de tweede keer ook een drukkend gevoel op mijn keel. De eerste webinar op maat die ik heb meegedaan. Dankjewel en ik ben er graag weer bij de volgende keer. Groetjes, Margreet

 30. Missie verduidelijken over Syrië heeft te maken met de IS-gangers die terug moeten keren naar Nederland om berecht te worden. Dat was wat er bij mij naar boven kwam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>